Infectie helicobacter pylori
 
OLIMPIQ StemXCell
PROMOTIE
Categorii

Infectie Helicobacter Pylori


Infectia cu Helicobacter Pylori: aceasta bacterie exista in apa de baut, pe legume si fructe, transmiterea se face in acelasi mod ca si pentru hepatita A. Nu a fost demonstrat ca se transmite de la om la om prin contact direct, insa doar o parte din cei care au aceasta bacterie vor dezvolta boli digestive (depinzand de fondul lor genetic in principal).
Aproape 50% din populatia globului si peste 60% din populatia Romaniei este infectată cu aceasta bacterie, totusi, numai 10% din cei infectati se imbolnavesc de ulcer. In anumite situatii, infectia cu Helicobacter Pylori poate conduce la complicatii serioase, cum ar fi ulcerul gastric sau cancerul de stomac. In ultimii ani, studiile efectuate au aratat din ce in ce mai pregnant posibila asociere dintre Helicobacter si o serie de afectiuni cutanate, conturandu-se astfel rolul bacteriei in aparitia si evolutia acestora.
Helicobacter Pylori este o bacterie care infecteaza mucoasa stomacului si a duodenului. Denumirea ei se trage de la forma de helix, forma care, se pare, ca este responsabila de adaptabilitatea si capacitatea de infectare in mediul puternic acid de la nivelul stomacului.


TRANSPORT GRATUIT
Pachet Celule Stem Forte 175%  1 luna
826 lei (-165 lei)
661 lei
TRANSPORT GRATUIT
Pachetul Celule Stem 50%  1 luna
490 lei (-98 lei)
392 lei
TRANSPORT GRATUIT
Pachetul Celule Stem 50% 2 luni
904 lei (-181 lei)
723 lei
TRANSPORT GRATUIT
Pachetul Celule Stem Forte 175%  2 luni
1113 lei (-223 lei)
890 lei
401 lei (-80 lei)
321 lei
TRANSPORT GRATUIT
Olimpiq StemXCell 175% 60/60 capsule
725 lei (-145 lei)
580 lei
296 lei (-59 lei)
237 lei
TRANSPORT GRATUIT
Olimpiq StemXCell 50% 60/60 capsule
516 lei (-103 lei)
413 lei
40 lei (-8 lei)
40 lei
75 lei (-15 lei)
75 lei
69 lei (-14 lei)
69 lei
65 lei (-13 lei)
65 lei
106 lei (-21 lei)
106 lei
29 lei (-6 lei)
29 lei
56 lei (-11 lei)
56 lei
28 lei (-6 lei)
28 lei
210 lei (-42 lei)
210 lei


Infectie Helicobacter Pylori

Helicobacter Pylori
este o bacterie care infecteaza mucoasa stomacului si a duodenului. Denumirea ei se trage de la forma de helix, forma care, se pare, ca este responsabila de adaptabilitatea si capacitatea de infectare in mediul puternic acid de la nivelul stomacului.
Helicobacter Pylori este o bacterie spiralata si ciliata care traieste la nivelul stomacului la persoanele infectate, intr-un mediu acid ostil, la care este adaptata perfect.

Leziunile dermatologice care pot fi asociate cu infectia cu Helicobacter: urticaria cronica idiopatica, acneea rozacee, alopecia areata, purpura trombocitopenica autoimuna, purpura Henoch-Schonlein, sindromul Sjogren, psoriazisul.

Infectia cu Helicobacter Pylori:
aceasta bacterie exista in apa de baut, pe legume si fructe, transmiterea se face in acelasi mod ca si pentru hepatita A. Nu a fost demonstrat ca se transmite de la om la om prin contact direct, insa doar o parte din cei care au aceasta bacterie vor dezvolta boli digestive (depinzand de fondul lor genetic in principal).

Afectiunile care pot fi provocate de aceasta bacterie: dispepsia - cea mai frecventa, senzatia de balonare (jena in capul pieptului), dastrita, durere sau jena in capul pieptului, ulcerul gastric sau duodenal, limfomul gastric.

Simptome: durere sau arsura abdominala, greata, voma, eructatii frecvente, balonare, scadere ponderala.

Factorii de risc: factorii genetici, incidenta infectiei in familii este mai mare la rudele de gradul intai, nivelul de dezvoltare economica, generatiile mai tinere au o prevalenta mai scazuta a infectiei fata de cele mai batrine, varsta, exista o crestere a prevalentei infectiei odata cu inaintarea in virsta dar cea mai mare incidenta este in primii ani de viata, sexul, exista studii care arata ca barbatii ar fi mai afectati, astfel si numarul de cancere gastrice este mai mare la sexul masculin, viata in medii aglomerate. Riscul de a contracta infectia este mai crescut daca persoana respectiva traieste in medii agglomerate. Lipsa unei surse de apa potabila, viata in tarile in curs de dezvoltare. In aceste tari, ca urmare a aglomeratiilor umane si a conditiilor de igiena precara infectia este mai usor de contractat. Viata alaturi de o persoana infectata. Bacteria se transmite de obicei si persoanelor care locuiesc impreuna cu individul infectat cu bacteria Helicobacter Pylori.


Produse Naturiste